Over ons - TIBO - Ondernemersvereniging voor MKB

Over ons

Sinds 1993

Toekomst in Bedrijven Oss (TIBO) is in 1993 opgericht. Daarna zijn we uitgegroeid tot een bloeiende ondernemersvereniging, die de blik altijd op vooruit heeft en overal nieuwe mogelijkheden ziet. In mooie, maar ook in moeilijke tijden. Want als je elkaar op blijft zoeken, ontstaan er kansrijke ideeën en samenwerkingen. Hoe dan ook.

Maak kennis
met ons bestuur

Yvonne Althuizen

Over…Yvonne Althuizen

Dat Yvonne bij haar aanstelling zich het doel heeft gesteld om alle leden individueel te bezoeken, zegt alles over haar. Ze is betrokken, ambitieus en de juiste vrouw op de juiste plaats.

TIBO-functie: voorzitter
Bedrijf: Interzorg Thuiszorg
E-mail: y.althuizen@interzorgthuiszorg.nl

Mireille Claessens

Over…Mireille Claessens

Typisch Mireille? Geen woorden, maar daden. Als onvermoeibare secretaris ziet ze er dan ook op toe dat actiepunten een vervolg krijgen. Eén van haar vele andere taken: nieuwe leden een warm welkom geven.

TIBO-functie: secretaris
Bedrijf: Medifit
E-mail: mireille@medifitoss.nl

Robert de Bekker

Over…Robert de Bekker

Als iemand het overzicht behoudt, is Robert het wel. Gelukkig maar, want hij is onze penningmeester. Een boekhouder op de achtergrond is hij zeker niet: hij netwerkt erop los.

TIBO-functie: penningmeester
Bedrijf: Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs
E-mail: r.debekker@konings-meeuwissen.nl

Damian van Essen

Over…Damian van Essen

Damian is een echte aanjager binnen het bestuur. Enthousiast als hij is, komt-ie met het ene na het andere vernieuwende idee. En krijgt hij de handen op elkaar? Dan pakt Damian ook meteen door.

TIBO-functie: bestuurslid PR en communicatie
Bedrijf: Vidox Media
E-mail: damian@vidoxmedia.nl

Edwin Tulkens

Over…Edwin Tulkens

Is er een nieuw lid? Dan is Edwin vaak de eerste die een bezoek brengt. Met zijn gulle lach en open houding geeft hij nieuwkomers een warm welkom – en dus een goed gevoel. Deze rol is hem dan ook op het lijf geschreven.

TIBO-functie: bestuurslid ledenbeheer
Bedrijf: Gezond op Dreef
E-mail: info@gezondopdreef.nl

Nick Tulling

Over…Nick Tulling

De portefeuille arbeidsmarkt en onderwijs is bij deze verbinder wel in héél goede handen. Met meerdere petten op werkt Nick aan hetzelfde doel: het één (onderwijs) beter laten aansluiten op het ander (arbeidsmarkt).

TIBO-functie: bestuurslid arbeidsmarkt en onderwijs
Bedrijf: Werk en Vakmanschap
E-mail: n.tulling@werkenvakmanschap.nl

Bart van Grinsven

Over…Bart van Grinsven

Man van achter de schermen. Vanuit die positie zorgt-ie ervoor dat de ondernemersvereniging juist op de voorgrond komt. Met z’n vlotte pen vertelt hij TIBO’s verhaal én dat van leden.

TIBO-functie: bestuurslid PR en communicatie
Bedrijf: Txtbureau-B
E-mail: bart@txtbureau-b.nl

Ons doel

De naam Toekomst in Bedrijven Oss verklapt eigenlijk al het doel van onze ondernemersvereniging: ervoor zorgen dat mkb’ers uit onze gemeente klaar zijn voor de dag van morgen.

Om dat te bereiken bieden we in de eerste plaats een groot, actief netwerk. Ondernemers kunnen elkaar ontmoeten tijdens informatieve, interactieve en culinaire evenementen en ze krijgen op talloze manieren een podium. Ook delen we online kennis over verschillende thema’s: van interessante lokale ontwikkelingen tot mondiale trends.

Tot slot slaan we een brug met de gemeente, andere ondernemersverenigingen en het onderwijs. Want alleen zo kunnen we jouw belangen behartigen. Jouw zaak, onze zaak.

Word ook lid

Wil jij je als ondernemer profileren? Of ben je op zoek naar extra kennis of een spreekbuis? Word dan ook TIBO-lid.

Eenvoudig aanmelden