Het weekend in met… John Keijzers - TIBO - Ondernemersvereniging voor MKB

Het weekend in met… John Keijzers

Vrijdag! Nog even knallen en dan kunnen de pannen erop. In Het weekend in met… volgen we één van onze TIBO-leden op de slotdag van de week. Deze keer lopen we mee met John Keijzers, commercieel directeur bij Kampert-Nauta.

7.00 uur

“Heel m’n leven sta ik stipt om zeven uur op. Even douchen, ontbijten en met een bakje koffie check ik het nieuws en vast mijn mailbox. Dan weet ik al een beetje wat ik van de dag verwachten mag.”

8.02 uur

“Eerst beantwoord ik alle mails, waarna ik een rondje maak door het bedrijf. Dan loop ik even binnen bij calculatie, sales onze creatieve studio. Gewoon, voor een praatje en om na te vragen of alles goed verloopt.”

8.55 uur

“Op vrijdag rijd ik vaak naar Zeist, waar onze zusteronderneming Sparkles zit. Hier kunnen klanten de mooiste kaartjes en andere gepersonaliseerde producten ontwerpen en bestellen. Met Sparkles – ooit in Oss als HipDesign gestart – beheren we zo’n vijftig webshops. Ook ons softwarebedrijf Next Marketing is in Zeist gevestigd. De portal Next Marketing Suite maakt de creatie en inkoop van marketingmaterialen voor franchiseformules eenvoudig en beheersbaar. ”

10.34 uur

“Het is tijd voor het vaste overleg. Hierin bespreken we de cijfers, alle lopende zaken en nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn we als strategisch partner van grote ketens zoals Jumbo, HEMA en Bakker Bart continu bezig met hun marketinguitingen en wensen. In onze portal kunnen ze al het complete Point of Sale-pakket op winkelniveau bestellen. Maar met vele nieuwe features, zoals een koppeling met social mediakanalen en narrowcasting, sorteren we nog meer voor op de toekomst.”

12.07 uur

“Het welzijn van onze mensen is belangrijk. Daarom hebben we een eigen kok die gezonde maaltijden klaarmaakt. Salades, vegagerechten en verse smoothies bijvoorbeeld. De lunch is meteen een goed moment om ook andere medewerkers even te spreken.”

13.03 uur

“Terug naar Oss. Wat ik onderweg doe? Bellen, bellen, bellen…”

14.37 uur

“De vrijdag vliegt meestal voorbij. Maar na een nieuwe mailronde en de facturatie heb ik gelukkig nog even de tijd om te overleggen met de projectmanagers van de studio en calculatie. Zeker bij de sluitings-, verbouwings- en openingscampagnes in de winkels van onze opdrachtgevers is dat belangrijk. Op deze drukke momenten moet álles kloppen. Ik help collega’s dan ook graag en geef ze rugdekking als dat nodig is.”

16.24 uur

“Voordat we de week echt afsluiten, werp ik met algemeen directeur Richard Kampert en onze afdeling personeelszaken vast een blik op maandag.”

17.28 uur

“Het is mooi geweest. Normaal gesproken vind ik het heerlijk om met vrienden of familie het weekend thuis in te luiden. Maar nu we aan het verbouwen zijn, duik ik de stad in met m’n partner Yvonne. We gaan naar Gastrobar Finch: altijd gezellig en heerlijk eten.”

19.46 uur

“Wijntje, hapje en even de week én het weekend doornemen: heerlijk! Wat er op de planning staat? Zaterdag sjouwen en verbouwen. En zondag boodschappen doen en op ons gemak koken. Verder zal het een komen en gaan zijn van onze kinderen en hun vrienden. We zien wel wie er wanneer aansluit en hoe.”

De foto’s bij dit artikel zijn van Elize Bloks, Eyequote.

Volg John
Wil je meer van John weten? Volg hem dan via LinkedIn.

Word ook lid

Wil jij je als ondernemer profileren? Of ben je op zoek naar extra kennis of een spreekbuis? Word dan ook TIBO-lid.

Eenvoudig aanmelden