City Dinner - TIBO - Ondernemersvereniging voor MKB

City Dinner

27 september

Zeven restaurants, 32 taxibusjes en steeds wisselende tafelgenoten: het zijn dé ingrediënten van het City Dinner. Tijdens dit beproefde evenement ontmoet je collega-ondernemers, terwijl je geniet van hoogstandjes uit Osse keukens.

Het jaarlijkse City Dinner vindt plaats op woensdag 27 september. We verwelkomen je dan vanaf 18.30 uur in sponsorhome de CSE Lounge van TOP Oss. Daarna serveren drie restaurants je een heerlijk gerecht, maar je weet van tevoren niet waar jouw busje je naartoe brengt. We sluiten de avond samen af met een borrel.

De deelnemende restaurants zijn, die allemaal TIBO-lid zijn: Avenue43, Bistro Louis, Clemens, De Bodega, Titus, Trien en Versaen.

Deze uitnodiging is gericht aan ondernemers, de directeur/eigenaar of leden van het managementteam. Natuurlijk is je partner ook welkom. Per TIBO-bedrijf kunnen maximaal vier personen deelnemen. Aanmeldingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De kosten bedragen 55,00 euro per persoon, exclusief btw.

Uitverkocht! Het City Dinner is volgeboekt. Meld je je nu nog aan, dan kom je op de wachtlijst. Als er andere gasten afmelden, krijg je een bericht daarover.

Aanmelden

Word ook lid

Wil jij je als ondernemer profileren? Of ben je op zoek naar extra kennis of een spreekbuis? Word dan ook TIBO-lid.

Eenvoudig aanmelden