City Dinner 2022: het beproefde recept, maar met een twist - TIBO - Ondernemersvereniging voor MKB

City Dinner 2022: het beproefde recept, maar met een twist

21 september

Zeven restaurants, 32 taxibusjes en steeds wisselende tafelgenoten: het zijn dé ingrediënten van het City Dinner. Tijdens dit beproefde evenement ontmoet je collega-ondernemers, terwijl je geniet van hoogstandjes uit Osse keukens. We geven deze keer wel een twist aan het recept: we starten en eindigen in het stadion van TOP Oss.

Het jaarlijkse City Dinner vindt plaats op woensdag 21 september. We verwelkomen je dan vanaf 18.30 uur in sponsorhome de CSE Lounge. Daarna serveren drie restaurants je een heerlijk gerecht, maar je weet van tevoren niet waar jouw busje je naartoe brengt. We sluiten de avond samen af met een borrel.

Deze uitnodiging is gericht aan ondernemers, de directeur/eigenaar of leden van het managementteam. Natuurlijk is je partner ook welkom. Per TIBO-bedrijf kunnen maximaal vier personen deelnemen. Aanmeldingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De kosten bedragen 50,00 euro per persoon, exclusief BTW.

Je kunt je hier aanmelden. Het maximum aantal deelnemers is bepaald op 260 personen, waarbij we streven naar een zo groot mogelijk aantal deelnemende bedrijven.

Op naar een TOP-avond!

Word ook lid

Wil jij je als ondernemer profileren? Of ben je op zoek naar extra kennis of een spreekbuis? Word dan ook TIBO-lid.

Eenvoudig aanmelden