Nieuws

Blijf op de hoogte met de laatste nieuwsberichten. Ben je lid van TIBO en heb je nieuws dat je graag via onze site wilt delen? Meld dit dan via het contactformulier en het wordt in het PR team besproken. Wil je dat wij je bericht retweeten of delen via Facebook? Tweet dan met de toevoeging @tibo_net of tag ons op Facebook in je bericht. 

Twitter

Nieuws

Nieuwe secretaris: Mireille Claessens 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Mireille Claessens van Medifit. Zij is de nieuwe secretaris en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Kersverse penningmeester: Robert de Bekker 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Robert de Bekker van Konings & Meeuwissen. Hij is de kersverse penningmeester en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Nieuw bestuurslid PR en Communicatie: Damian van Essen 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Damian van Essen van Vidox Media. Hij is het nieuwe - en met 22 jaar veruit het jongste - bestuurslid en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Student zoekt mkb'ers met ervaring met cyberincidenten en cybersecurity 13-4-2021
Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden, zoals internetbankieren en het bijhouden van een website? Weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf (bent u bijvoorbeeld de directeur/eigenaar, Security Officer/CISO of IT-manager)? Dan heb ik, Verena Hoogerwerf, uw hulp hard nodig.

Lees verder...
Support ondernemers door Kracht van Oss 30-3-2021
Corona raakt ons allemaal. Niet alleen zijn er zorgen om de gezondheid, maar ook over de economie. Veel ondernemers zijn hard getroffen door de crisis en zijn daardoor in de problemen geraakt. De Kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die de lokale economie dienen. De organisatie staat ondernemers bij met professioneel advies op bijvoorbeeld juridisch of financieel vlak.

Lees verder...
Aanbestedingskalender gemeente Oss 22-1-2021
Ook in 2021 voert gemeente Oss een aantal aanbestedingen uit. Wethouder Frank den Brok heeft ons gevraagd om onze leden hiervan op de hoogte te brengen. “Weer een mooie stap in het geven van transparantie over onze inkoop”, zegt Frank er zelf over. Daar zijn we het helemaal mee eens. 
Lees verder...
Volksuniversiteit viert jubileum met gratis workshops 24-8-2020
Volksuniversiteit Oss bestaat 50 jaar en gaat dit vieren  met een workshopweek van woensdag 9 september t/m zondag 13 september. Deze week bieden zij diverse workshops aan waar deelnemers zich gratis voor in kunnen schrijven!

Lees verder...
Osje van verdienste voor Leonard Steetsel 14-6-2020

Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans reikte op maandag 6 juli jl. een Osje van Verdienste uit aan Leonard Steetsel. De heer Steetsel kreeg deze onderscheiding bij zijn afscheid als bestuurslid van de Kracht van Oss en zijn afscheid als voorzitter van het TIBO. 

Lees verder...
Kennismaken met Yvonne Althuizen 10-6-2020
Ik ben Yvonne Althuizen, 47 jaar, gehuwd, samen met mijn man een zoon van 11 en een dochter van 9, en daarnaast nog twee dochters van 15 en 16 van mijn man die regelmatig in ons huis bivakkeren. Ik ben geboren in Volkel maar woon inmiddels meer dan 25 jaar in het mooie Oss.
Na de propedeuse van de PABO te hebben behaald, ben ik de opleiding tot Z-verpleegkundige gaan doen en heb jaren op de (toen nog) Binckhof in Velp gewerkt. Ondertussen deeltijd de SPH gedaan, opgevolgd door de universiteit alwaar ik afgestudeerd ben als onderwijskundige. Na een ontzettend leerzaam uitstapje voor enkele jaren op het (toen nog) CWI, ben ik in 2003 weer teruggekeerd naar de zorg en bij Interzorg aan de slag gegaan. In 2010 heb ik Interzorg overgenomen en inmiddels ben ik daar 17 jaar werkzaam waarvan 10 jaar als eigenaar. Na 17 jaar nog steeds ‘never a dull moment’. Met elkaar gaan we bij Interzorg elke dag weer voor de allerbeste zorg door de allerbeste professionals. Dat doen we samen en dat geeft veel energie.

Lees verder...
Kennismaken met Elke Lucius 9-6-2020
Ik ben Elke Lucius, geboren in Vorstenbosch en inmiddels woon ik al zes jaar in Vinkel samen met mijn vriend Rob. Na de havo, ben ik gestart met de opleiding HBO-rechten, waarna ik een premaster en een master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heb afgerond. Sinds 2017 werk ik bij Van Zandvoort Legal, eerst als jurist en nu als advocaat-stagiaire. Hiervoor heb ik drie jaar bij Eiffel gewerkt. Ik werkte daar op verschillende juridische projecten door heel het land. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de beroepsopleiding tot advocaat. 

Lees verder...
Geef ons jouw gebruikte laptops en help duizend kinderen 28-5-2020

Ondernemerschap en dromen horen bij elkaar. Ook wij hebben een droom, over een wereld waarin mensen zich optimaal kunnen ontplooien. En waarin middelen, zoals grondstoffen, onderdeel zijn van de cycle of life. SNEW is een bedrijf dat computers en mobieltjes een tweede leven geeft. Daarvoor zetten we mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder...