Activiteiten

19 december: Kerstborrel

maandag 18 november 2019
Het jaar 2019 is voorbij gevlogen! Voor TIBO was het een bijzonder jaar; naast het grote aantal uitermate goed bezochte activiteiten die u van ons gewend bent, vierden we ons 25-jarig jubileum. In een zomerse festivalsfeer keken we 25 jaar terug maar vooral vooruit! Reden genoeg om dit veelbewogen jaar in passende stijl af te sluiten. Dat doen we met de jaarlijkse Kerstborrel die plaatsvindt op donderdag 19 december vanaf 17.30 uur in ’t Vunderke in Macharen.   Samen met u blikken we dan graag even terug op 2019, maar kijken vooral ook naar het jaar 2020 dat voor ons ligt met nieuwe kansen en mooie uitdagingen.

Het welkomstwoord bij deze bijeenkomst is om 18.00 uur, waarna u kunt genieten van een walking-dinner én uiteraard van het gezelschap van collega-ondernemers. De avond wordt om 21.30 uur afgesloten. 
Komt u ook?
Aanmelden kan tot 12 december aanstaande via deze aanmeldlink

Wij vertrouwen erop dat u er begrip voor heeft dat het aantal deelnemers per bedrijf is gemaximeerd tot 2 personen. Uw aanmelding wordt enkele dagen voor het evenement digitaal bevestigd. Heel graag tot donderdag 19 december!

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn