Slider hoofdpagina

Nieuws

Aanbestedingskalender gemeente Oss 22-1-2021
Ook in 2021 voert gemeente Oss een aantal aanbestedingen uit. Wethouder Frank den Brok heeft ons gevraagd om onze leden hiervan op de hoogte te brengen. “Weer een mooie stap in het geven van transparantie over onze inkoop”, zegt Frank er zelf over. Daar zijn we het helemaal mee eens. 
Lees verder...
Volksuniversiteit viert jubileum met gratis workshops 24-8-2020
Volksuniversiteit Oss bestaat 50 jaar en gaat dit vieren  met een workshopweek van woensdag 9 september t/m zondag 13 september. Deze week bieden zij diverse workshops aan waar deelnemers zich gratis voor in kunnen schrijven!

Lees verder...
Osje van verdienste voor Leonard Steetsel 14-6-2020

Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans reikte op maandag 6 juli jl. een Osje van Verdienste uit aan Leonard Steetsel. De heer Steetsel kreeg deze onderscheiding bij zijn afscheid als bestuurslid van de Kracht van Oss en zijn afscheid als voorzitter van het TIBO. 

Lees verder...
Kennismaken met Yvonne Althuizen 10-6-2020
Ik ben Yvonne Althuizen, 47 jaar, gehuwd, samen met mijn man een zoon van 11 en een dochter van 9, en daarnaast nog twee dochters van 15 en 16 van mijn man die regelmatig in ons huis bivakkeren. Ik ben geboren in Volkel maar woon inmiddels meer dan 25 jaar in het mooie Oss.
Na de propedeuse van de PABO te hebben behaald, ben ik de opleiding tot Z-verpleegkundige gaan doen en heb jaren op de (toen nog) Binckhof in Velp gewerkt. Ondertussen deeltijd de SPH gedaan, opgevolgd door de universiteit alwaar ik afgestudeerd ben als onderwijskundige. Na een ontzettend leerzaam uitstapje voor enkele jaren op het (toen nog) CWI, ben ik in 2003 weer teruggekeerd naar de zorg en bij Interzorg aan de slag gegaan. In 2010 heb ik Interzorg overgenomen en inmiddels ben ik daar 17 jaar werkzaam waarvan 10 jaar als eigenaar. Na 17 jaar nog steeds ‘never a dull moment’. Met elkaar gaan we bij Interzorg elke dag weer voor de allerbeste zorg door de allerbeste professionals. Dat doen we samen en dat geeft veel energie.

Lees verder...
Kennismaken met Elke Lucius 9-6-2020
Ik ben Elke Lucius, geboren in Vorstenbosch en inmiddels woon ik al zes jaar in Vinkel samen met mijn vriend Rob. Na de havo, ben ik gestart met de opleiding HBO-rechten, waarna ik een premaster en een master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heb afgerond. Sinds 2017 werk ik bij Van Zandvoort Legal, eerst als jurist en nu als advocaat-stagiaire. Hiervoor heb ik drie jaar bij Eiffel gewerkt. Ik werkte daar op verschillende juridische projecten door heel het land. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de beroepsopleiding tot advocaat. 

Lees verder...
Geef ons jouw gebruikte laptops en help duizend kinderen 28-5-2020

Ondernemerschap en dromen horen bij elkaar. Ook wij hebben een droom, over een wereld waarin mensen zich optimaal kunnen ontplooien. En waarin middelen, zoals grondstoffen, onderdeel zijn van de cycle of life. SNEW is een bedrijf dat computers en mobieltjes een tweede leven geeft. Daarvoor zetten we mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder...
Ondernemersenquête over gevolgen corona 13-5-2020
Voor veel ondernemers heeft de coronacrisis grote gevolgen. De gemeente Oss wil graag weten wat die gevolgen precies zijn en welke steun ondernemers daar bij nodig hebben. Daarom is er nu de Ondernemersenquête Corona.  Ondernemers kunnen de digitale enquête tot en met donderdag 28 mei 2020 invullen op www.oss.nl/bedrijven
Lees verder...
Informatie coronavirus voor ondernemers 18-3-2020
Het coronavirus heeft helaas ook grote gevolgen voor het bedrijfsleven van de gemeente Oss. In deze mail vindt u een overzicht van zaken waar u rekening mee kunt houden en van instanties waar u terecht kunt voor informatie, advies, hulp en financiële steun.

Ook Osse ondernemersorganisaties zoals De Kracht van Oss, Osse Industriële Kring, TIBO zijn van harte bereid om met u mee te denken over oplossingen.
Lees verder...

TIBO, de ondernemersvereniging voor het MKB in de gemeente Oss


De kunst van het samenwerken is voor Ossenaren een tweede natuur. Denk maar eens aan bijzondere samenwerkingsverbanden zoals de Kracht van Oss, Wonen in Oss, Logistiek Platform Oss en Metaalkracht. Of projecten zoals het Koop bewust Lokaal, de HAS Bachelor Class of Starters Succes Oss. Stuk voor stuk tastbare resultaten van de krachtenbundeling van inwoners, ondernemers en politiek.

TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennis delen.

Nieuwe leden

Word lid