Slider hoofdpagina

Nieuws

TIBO treft: drie wethouders 24-6-2022
Ongeveer anderhalve maand geleden bereikten de VDG, CDA, VVD en nieuwkomer Groen Links een coalitieakkoord in Oss. De vier partijen staan de komende vier jaar aan het roer. Maar wat zijn hun plannen precies? Wat kunnen ze voor het mkb betekenen? En wat voor jou in het bijzonder?

Lees verder...
Twee ALV’s, één programma (met Bitcoin-expert Sam Wouters) 26-4-2022
Na de digitale Algemene Ledenvergadering van vorig jaar pakken we het in 2022 opnieuw anders aan. Deze editie is namelijk tegelijk met die van collega-ondernemersvereniging de Osse Industriële Kring. Voor en vooral na de vergadering delen OIK- en TIBO-leden het programma.
Lees verder...
Voorjaarsborrel met Jan Lammers 8-3-2022
Na een reeks van gecancelde evenementen mogen we je eindelijk weer eens uitnodigen voor een échte netwerkbijeenkomst. We ontvangen je graag op 31 maart om 16.00 uur in ’t Vunderke voor de voorjaarsborrel! Speciale gast: oud-coureur Jan Lammers. 
Lees verder...
Kerst drive thru bij The CarWash 10-12-2021
Er ging een streep door de kerstborrel en voor het doorgaan van de nieuwjaarsborrel kunnen we voorlopig alleen nog maar duimen. Heel hard duimen. Wat wel zeker doorgaat: de kerst drive thru bij The CarWash! 
Lees verder...
Ook de nieuwjaarsborrel is geannuleerd 17-11-2021
Helaas is ook de nieuwjaarsborrel geannuleerd. Maar één ding is zeker: we heffen binnenkort weer het glas samen.
Lees verder...
Ledenenquête: mogen we een paar minuutjes van je tijd? 8-11-2021
Een paar maanden geleden hebben we laten weten dat we met een frisse blik naar TIBO én onze toekomst gaan kijken. Daarbij houden we onze missie, visie, kernwaarden en taken nog eens tegen het licht, maar niet zonder de input van onze leden. 
Lees verder...
Met wethouder Frank den Brok mee naar SPARK Makers Zone? 3-10-2021
SPARK Makers Zone nodigt regionale wethouders en mkb-ondernemers uit om kennis te maken met de technieken van morgen. Wethouder Frank den Brok laat deze kans niet aan zich voorbijgaan. Hij gaat op donderdag 7 oktober naar ’s-Hertogenbosch. Wie gaat met hem mee?
Lees verder...
Bedrijfsbezoek bij De Lievekamp 24-9-2021
We hebben wat in te halen! Vandaar dat we je – vlot na ons onvolprezen City Dinner – uitnodigen voor een bijzondere presentatie van Coen Bais, directeur van theater De Lievekamp op donderdag 21 oktober 2021.
Lees verder...
City Dinner: inschrijving gesloten, ontvangst in De Lievekamp 15-9-2021
Op donderdag 23 september vindt het befaamde City Dinner plaats: in busjes rijden we langs de beste restaurants uit de regio. Inschrijven hiervoor is helaas niet meer mogelijk.
Lees verder...
Een van de eerste live sportevenementen: de SNS Oss City Run 14-9-2021
Zijn jullie het fitste bedrijf van Oss en omstreken? Laat het zien op zondag 3 oktober tijdens de SNS Oss City Run 2021. U hebt nog tot en met zondag 19 september om een team in te schrijven.
Lees verder...
Ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid 2-9-2021
Speciaal voor leden van TIBO en onze collega's van het OIK organiseert Noordoost-Brabant Werkt een ontbijtsessie over duurzame inzetbaarheid.
Lees verder...

TIBO, de ondernemersvereniging voor het MKB in de gemeente Oss


De kunst van het samenwerken is voor Ossenaren een tweede natuur. Denk maar eens aan bijzondere samenwerkingsverbanden zoals de Kracht van Oss, Wonen in Oss, Logistiek Platform Oss en Metaalkracht. Of projecten zoals het Koop bewust Lokaal, de HAS Bachelor Class of Starters Succes Oss. Stuk voor stuk tastbare resultaten van de krachtenbundeling van inwoners, ondernemers en politiek.

TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennis delen.

Nieuwe leden

Word lid