Slider hoofdpagina

Nieuws

De glazen worden weer gevuld tijdens het City Dinner 20-7-2021
Lang zijn de glazen leeg gebleven. Maar... we kunnen weer klinken op een mooie samenwerking, en hoe! Dit doen we tijdens het netwerkevent van het jaar: het TIBO City Dinner. Voor onze leden is dit dé gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten, dankzij de unieke mix van gastronomische hoogstandjes en logistiek.

Lees verder...
Vakantieborrel verhuist naar Dome X 16-6-2021
YES! De tijd zonder lunchbijeenkomsten, City Dinner, kerstborrel of bedrijfsbezoeken is voorbij. We kunnen en mogen elkaar weer ontmoeten.

Lees verder...
Notulen ALV 16-6-2021
Op 27 mei heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden. Kon je daar niet bij aanwezig zijn, maar ben je wel benieuwd naar de inhoud van deze vergadering? 

Lees verder...
Inzage financieel jaarverslag 26-5-2021
Morgen, donderdag 27 mei, vindt de jaarlijkse ALV plaats. Wil je van tevoren de agenda en de financiële jaarcijfers inzien? Klik dan hier voor een overzicht. 

Lees verder...
Nieuwe secretaris: Mireille Claessens 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Mireille Claessens van Medifit. Zij is de nieuwe secretaris en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Kersverse penningmeester: Robert de Bekker 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Robert de Bekker van Konings & Meeuwissen. Hij is de kersverse penningmeester en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Nieuw bestuurslid PR en Communicatie: Damian van Essen 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Damian van Essen van Vidox Media. Hij is het nieuwe - en met 22 jaar veruit het jongste - bestuurslid en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Student zoekt mkb'ers met ervaring met cyberincidenten en cybersecurity 13-4-2021
Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden, zoals internetbankieren en het bijhouden van een website? Weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf (bent u bijvoorbeeld de directeur/eigenaar, Security Officer/CISO of IT-manager)? Dan heb ik, Verena Hoogerwerf, uw hulp hard nodig.

Lees verder...
Support ondernemers door Kracht van Oss 30-3-2021
Corona raakt ons allemaal. Niet alleen zijn er zorgen om de gezondheid, maar ook over de economie. Veel ondernemers zijn hard getroffen door de crisis en zijn daardoor in de problemen geraakt. De Kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die de lokale economie dienen. De organisatie staat ondernemers bij met professioneel advies op bijvoorbeeld juridisch of financieel vlak.

Lees verder...
Aanbestedingskalender gemeente Oss 22-1-2021
Ook in 2021 voert gemeente Oss een aantal aanbestedingen uit. Wethouder Frank den Brok heeft ons gevraagd om onze leden hiervan op de hoogte te brengen. “Weer een mooie stap in het geven van transparantie over onze inkoop”, zegt Frank er zelf over. Daar zijn we het helemaal mee eens. 
Lees verder...
Volksuniversiteit viert jubileum met gratis workshops 24-8-2020
Volksuniversiteit Oss bestaat 50 jaar en gaat dit vieren  met een workshopweek van woensdag 9 september t/m zondag 13 september. Deze week bieden zij diverse workshops aan waar deelnemers zich gratis voor in kunnen schrijven!

Lees verder...

TIBO, de ondernemersvereniging voor het MKB in de gemeente Oss


De kunst van het samenwerken is voor Ossenaren een tweede natuur. Denk maar eens aan bijzondere samenwerkingsverbanden zoals de Kracht van Oss, Wonen in Oss, Logistiek Platform Oss en Metaalkracht. Of projecten zoals het Koop bewust Lokaal, de HAS Bachelor Class of Starters Succes Oss. Stuk voor stuk tastbare resultaten van de krachtenbundeling van inwoners, ondernemers en politiek.

TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennis delen.

Nieuwe leden

Word lid