Nieuws

Blijf op de hoogte met de laatste nieuwsberichten. Ben je lid van TIBO en heb je nieuws dat je graag via onze site wilt delen? Meld dit dan via het contactformulier en het wordt in het PR team besproken. Wil je dat wij je bericht retweeten of delen via Facebook? Tweet dan met de toevoeging @tibo_net of tag ons op Facebook in je bericht. 

Twitter

Nieuws

Inzage financieel jaarverslag 26-5-2021
Morgen, donderdag 27 mei, vindt de jaarlijkse ALV plaats. Wil je van tevoren de agenda en de financiële jaarcijfers inzien? Klik dan hier voor een overzicht. 

Lees verder...
Nieuwe secretaris: Mireille Claessens 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Mireille Claessens van Medifit. Zij is de nieuwe secretaris en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Kersverse penningmeester: Robert de Bekker 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Robert de Bekker van Konings & Meeuwissen. Hij is de kersverse penningmeester en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Nieuw bestuurslid PR en Communicatie: Damian van Essen 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Damian van Essen van Vidox Media. Hij is het nieuwe - en met 22 jaar veruit het jongste - bestuurslid en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Student zoekt mkb'ers met ervaring met cyberincidenten en cybersecurity 13-4-2021
Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden, zoals internetbankieren en het bijhouden van een website? Weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf (bent u bijvoorbeeld de directeur/eigenaar, Security Officer/CISO of IT-manager)? Dan heb ik, Verena Hoogerwerf, uw hulp hard nodig.

Lees verder...
Support ondernemers door Kracht van Oss 30-3-2021
Corona raakt ons allemaal. Niet alleen zijn er zorgen om de gezondheid, maar ook over de economie. Veel ondernemers zijn hard getroffen door de crisis en zijn daardoor in de problemen geraakt. De Kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die de lokale economie dienen. De organisatie staat ondernemers bij met professioneel advies op bijvoorbeeld juridisch of financieel vlak.

Lees verder...
Aanbestedingskalender gemeente Oss 22-1-2021
Ook in 2021 voert gemeente Oss een aantal aanbestedingen uit. Wethouder Frank den Brok heeft ons gevraagd om onze leden hiervan op de hoogte te brengen. “Weer een mooie stap in het geven van transparantie over onze inkoop”, zegt Frank er zelf over. Daar zijn we het helemaal mee eens. 
Lees verder...
Volksuniversiteit viert jubileum met gratis workshops 24-8-2020
Volksuniversiteit Oss bestaat 50 jaar en gaat dit vieren  met een workshopweek van woensdag 9 september t/m zondag 13 september. Deze week bieden zij diverse workshops aan waar deelnemers zich gratis voor in kunnen schrijven!

Lees verder...