Nieuws

Blijf op de hoogte met de laatste nieuwsberichten. Ben je lid van TIBO en heb je nieuws dat je graag via onze site wilt delen? Meld dit dan via het contactformulier en het wordt in het PR team besproken. Wil je dat wij je bericht retweeten of delen via Facebook? Tweet dan met de toevoeging @tibo_net of tag ons op Facebook in je bericht. 

Twitter

Nieuws

Kerst drive thru bij The CarWash 10-12-2021
Er ging een streep door de kerstborrel en voor het doorgaan van de nieuwjaarsborrel kunnen we voorlopig alleen nog maar duimen. Heel hard duimen. Wat wel zeker doorgaat: de kerst drive thru bij The CarWash! 
Lees verder...
Ook de nieuwjaarsborrel is geannuleerd 17-11-2021
Helaas is ook de nieuwjaarsborrel geannuleerd. Maar één ding is zeker: we heffen binnenkort weer het glas samen.
Lees verder...
Ledenenquête: mogen we een paar minuutjes van je tijd? 8-11-2021
Een paar maanden geleden hebben we laten weten dat we met een frisse blik naar TIBO én onze toekomst gaan kijken. Daarbij houden we onze missie, visie, kernwaarden en taken nog eens tegen het licht, maar niet zonder de input van onze leden. 
Lees verder...
Met wethouder Frank den Brok mee naar SPARK Makers Zone? 3-10-2021
SPARK Makers Zone nodigt regionale wethouders en mkb-ondernemers uit om kennis te maken met de technieken van morgen. Wethouder Frank den Brok laat deze kans niet aan zich voorbijgaan. Hij gaat op donderdag 7 oktober naar ’s-Hertogenbosch. Wie gaat met hem mee?
Lees verder...
Bedrijfsbezoek bij De Lievekamp 24-9-2021
We hebben wat in te halen! Vandaar dat we je – vlot na ons onvolprezen City Dinner – uitnodigen voor een bijzondere presentatie van Coen Bais, directeur van theater De Lievekamp op donderdag 21 oktober 2021.
Lees verder...
City Dinner: inschrijving gesloten, ontvangst in De Lievekamp 15-9-2021
Op donderdag 23 september vindt het befaamde City Dinner plaats: in busjes rijden we langs de beste restaurants uit de regio. Inschrijven hiervoor is helaas niet meer mogelijk.
Lees verder...
Een van de eerste live sportevenementen: de SNS Oss City Run 14-9-2021
Zijn jullie het fitste bedrijf van Oss en omstreken? Laat het zien op zondag 3 oktober tijdens de SNS Oss City Run 2021. U hebt nog tot en met zondag 19 september om een team in te schrijven.
Lees verder...
Ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid 2-9-2021
Speciaal voor leden van TIBO en onze collega's van het OIK organiseert Noordoost-Brabant Werkt een ontbijtsessie over duurzame inzetbaarheid.
Lees verder...
De glazen worden weer gevuld tijdens het City Dinner 20-7-2021
Lang zijn de glazen leeg gebleven. Maar... we kunnen weer klinken op een mooie samenwerking, en hoe! Dit doen we tijdens het netwerkevent van het jaar: het TIBO City Dinner. Voor onze leden is dit dé gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten, dankzij de unieke mix van gastronomische hoogstandjes en logistiek.

Lees verder...
Vakantieborrel verhuist naar Dome X 16-6-2021
YES! De tijd zonder lunchbijeenkomsten, City Dinner, kerstborrel of bedrijfsbezoeken is voorbij. We kunnen en mogen elkaar weer ontmoeten.

Lees verder...
Notulen ALV 16-6-2021
Op 27 mei heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden. Kon je daar niet bij aanwezig zijn, maar ben je wel benieuwd naar de inhoud van deze vergadering? 

Lees verder...
Inzage financieel jaarverslag 26-5-2021
Morgen, donderdag 27 mei, vindt de jaarlijkse ALV plaats. Wil je van tevoren de agenda en de financiële jaarcijfers inzien? Klik dan hier voor een overzicht. 

Lees verder...
Nieuwe secretaris: Mireille Claessens 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Mireille Claessens van Medifit. Zij is de nieuwe secretaris en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Kersverse penningmeester: Robert de Bekker 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Robert de Bekker van Konings & Meeuwissen. Hij is de kersverse penningmeester en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Nieuw bestuurslid PR en Communicatie: Damian van Essen 29-4-2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Damian van Essen van Vidox Media. Hij is het nieuwe - en met 22 jaar veruit het jongste - bestuurslid en stelt zich aan je voor. 

Lees verder...
Student zoekt mkb'ers met ervaring met cyberincidenten en cybersecurity 13-4-2021
Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden, zoals internetbankieren en het bijhouden van een website? Weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf (bent u bijvoorbeeld de directeur/eigenaar, Security Officer/CISO of IT-manager)? Dan heb ik, Verena Hoogerwerf, uw hulp hard nodig.

Lees verder...
Support ondernemers door Kracht van Oss 30-3-2021
Corona raakt ons allemaal. Niet alleen zijn er zorgen om de gezondheid, maar ook over de economie. Veel ondernemers zijn hard getroffen door de crisis en zijn daardoor in de problemen geraakt. De Kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die de lokale economie dienen. De organisatie staat ondernemers bij met professioneel advies op bijvoorbeeld juridisch of financieel vlak.

Lees verder...