Lid worden

Het lidmaatschap is toegankelijk voor bedrijven die volgens gegevens van de Kamer van Koophandel, gevestigd zijn in de Gemeente Oss. Voor bedrijven die gevestigd zijn in de omliggende gemeenten beslist het bestuur. Wilt u informatie over het lidmaatschap of wilt u zich als lid aanmelden vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Lid worden kost € 340,00 per jaar. Daarna zijn alle bijeenkomsten, m.u.v. het City Dinner waar een kleine bijdrage voor wordt gevraagd, kosteloos.

Aanmelding Bedrijfslidmaatschap TIBO


* = Verplichte velden
Naam bedrijf *
KvK nummer
Bedrijfsactiviteit
Correspondentie adres *
Vestigingsadres
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon *
E-mail adres CC *
2e e-mail adres
Website
Contactpersoon *
Geslacht *
Functie contactpersoon
Ondergetekende voldoet aan de eisen die zijn gesteld aan het lidmaatschap van TIBO door een bedrijf/instelling te vertegenwoordigen in het Midden- en Kleinbedrijf gevestigd in de Gemeente Oss.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en bedraag € 340,- per jaar exclusief BTW, waarbij in het jaar van aanmelding pro rato over de nog resterende maanden contributie is verschuldigd. het lidmaatschap wordt automatisch voor het volgende jaar verlengd indien niet voor 1 december van het lopende jaar schriftelijk is opgezegd.
Aldus ondertekend te
Datum *
Akkoord *
Bedrijfslidmaatschap ander ondernemingsvereniging

Bedrijfslogo uploaden *