Slider hoofdpagina

Nieuws

Informatie coronavirus voor ondernemers 18-3-2020
Het coronavirus heeft helaas ook grote gevolgen voor het bedrijfsleven van de gemeente Oss. In deze mail vindt u een overzicht van zaken waar u rekening mee kunt houden en van instanties waar u terecht kunt voor informatie, advies, hulp en financiële steun.

Ook Osse ondernemersorganisaties zoals De Kracht van Oss, Osse Industriële Kring, TIBO zijn van harte bereid om met u mee te denken over oplossingen.
Lees verder...
16 april: lunchbijeenkomst 'Terugblik Business Gala Oss' 12-3-2020
Deze lunchbijeenkomst is afgelast
Lees verder...
14 november: lunchbijeenkomst 8-10-2019
Over 'Gezonde ondernemers en werknemers' in Fletcher Hotel Oss.
Lees verder...
Sponsor worden van Winterland? 7-10-2019
Als u Winterland sponsort, bezorgt u Oss daarmee een gezellig en sportief evenement voor jong en oud. Voor uw bedrijf levert sponsoring veel goodwill op en het vergroot uw naamsbekendheid. Winterland trekt veel publiek naar het centrum en genereert veel publiciteit in de pers en op social media.


Lees verder...
Tibo en de bende van Oss 26-5-2019
De Stichting TheaterStof wil de bewogen geschiedenis van Oss omarmen en in een muziektheaterspektakel uit te dragen. Die  geschiedenis immers heeft ons mede gemaakt tot wie we nu zijn. 
Lees verder...
Fransen Beveiligingen Oss 25 jaar 1-5-2019
Erkend installateur van beveiligings- en camerasystemen, toegangscontrole, domotica, en telefonie Fransen Beveiligingen uit Oss, bestaat 25 jaar.
Lees verder...
Familiebedrijf Van Driel neemt Van Dijk over 1-5-2019
Van Driel Groep, het Osse bedrijf gespecialiseerd in personenvervoer over de weg, neemt branchegenoot Taxi en Touringcar Van Dijk uit Cuijk over.
Lees verder...
Elke 3e donderdag van de maand: Talentborrel voor hbo/wo talent! 10-10-2018
De Gemeente Oss is trots op het veelzijdige, jonge talent dat bij Osse bedrijven werkt en wil hen stimuleren zichzelf te ontwikkelen en met Oss verbinden. Daarom organiseert Gemeente Oss iedere 3e donderdag van de maand een Talentborrel. Speciaal voor hbo/wo talent dat hier stage loopt en/of onderzoek doet. De gemeente hoopt dat dit kansen en mogelijkheden biedt voor henzelf en de bedrijven waarvoor ze werken.

Oproep aan ondernemers
Stuur uw contactgegevens van de afdeling personeelszaken door via ondernemerszaken@oss.nl o.v.v. TalentBorrel en u ontvangt maandelijks een uitnodiging om door te sturen naar uw stagetalent. Zo wordt stagelopen in Oss nog leuker!
Lees verder...

TIBO, de ondernemersvereniging voor het MKB in de gemeente Oss


De kunst van het samenwerken is voor Ossenaren een tweede natuur. Denk maar eens aan bijzondere samenwerkingsverbanden zoals de Kracht van Oss, Wonen in Oss, Logistiek Platform Oss en Metaalkracht. Of projecten zoals het Koop bewust Lokaal, de HAS Bachelor Class of Starters Succes Oss. Stuk voor stuk tastbare resultaten van de krachtenbundeling van inwoners, ondernemers en politiek.

TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennis delen.

Nieuwe leden

Word lid