Activiteiten

Bedrijfsbezoek De Lievekamp

vrijdag 24 september 2021
We hebben wat in te halen! Vandaar dat we je – vlot na ons onvolprezen City Dinner – uitnodigen voor een bijzondere presentatie van Coen Bais, directeur van theater De Lievekamp op donderdag 21 oktober 2021.

Als je de afgelopen tijd de lokale media hebt gevolgd, heb je kunnen lezen dat de Osse Raadhuislaan aan de vooravond staat van een complete metamorfose. Er wordt op dit moment koortsachtig onderzocht of de langgekoesterde wens van De Lievekamp werkelijkheid wordt. Komt er een nieuw theater? In combinatie met woningbouw? Hoe die plannen eruitzien is het thema van deze bijeenkomst.

Het programma
16.00 uur: ontvangst met koffie 
16.30 uur: presentatie in de RondeFoyer door directeur Coen Bais, waarna je in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen
17.30 - 19.00 uur: afsluiting met een buffet

Voor de snelsten: een bezoek backstage
Als theaterbezoeker maak je alles mee vanuit de zaal. Ben je ook benieuwd hoe het er backstage aan toegaat? Meld je dan snel aan. De eerste vijfentwintig personen die zich inschrijven, zijn welkom vanaf 15.00 uur en maken een rondje over het podium, door de kleedkamers én de artiestenfoyer! 

Aanmelden kan tot 15 oktober aanstaande via deze link.

We verheugen ons op je komst!

Met vriendelijke groet,

Yvonne Althuizen, namens het bestuur van TIBO

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn