Nieuws

Een van de eerste live sportevenementen: de SNS Oss City Run

dinsdag 14 september 2021
Zijn jullie het fitste bedrijf van Oss en omstreken? Laat het zien op zondag 3 oktober tijdens de SNS Oss City Run 2021. U hebt nog tot en met zondag 19 september om een team in te schrijven.

Het evenement
Door Corona heeft het vorig jaar helaas niet zo mogen zijn… Maar dit jaar hebben we de stoute hardloopschoenen weer aangetrokken en organiseren we eindelijk voor de 3e keer de SNS Oss City Run. Op zondag 3 oktober maken we onze comeback en gaan we in Oss een knalevenement neerzetten. Bij dit hardloopevenement in het centrum van Oss wordt er niet alleen over een mooie afwisselende route in het Centrum gerend, maar gaan we zelf dwars door een aantal gebouwen heen. Dit jaar hebben we weer nieuwe gebouwen op de route liggen om een uitdagende en interessante ronde door Oss samen te stellen. We gaan dit jaar door maar liefst 10 gebouwen lopen in het Osse Centrum. Verover dit jaar met uw werknemers of zakenpartners de titel Fitste bedrijf van Oss en sport de corona kilo’s eraf!


Inschrijven
Dit doet u via het inschrijfformulier op onze website: www.runlimited.nl/business-run/. Hier vindt u ook alle informatie over de Business Run en de rest van het evenement. Inschrijven kan nog tot en met 19 september

De Business Run
Bij de Business Run schrijft u een team in van minimaal 3 tot maximaal 5 personen bestaande uit werknemers, zakenrelaties of klanten van uw bedrijf. Let op: Zij doen dan mee op dezelfde afstand, waarbij u zelf mag kiezen of zij uitkomen op de 5 km of de 10 km door het Osse Centrum. Er wordt vervolgens een bedrijvenklassement opgemaakt door de tijden van uw drie snelste lopers bij elkaar op te tellen. Het is dus wel belangrijk dat uw team allemaal dezelfde afstand loopt. Mannen en vrouwen kunnen gewoon gemixt meedoen in deze competitie. Zijn er lopers in uw team die heel snel zijn? Dan doen zij ook gewoon mee voor het algemeen klassement. Dubbele kans op prijzen en om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Verder zijn de route, de starttijden, de voorwaarde etc. gewoon van toepassing. 

U kunt uw bedrijf op zondag 3 oktober als een fit en gezond bedrijf promoten. Laat bijvoorbeeld uw werknemers in een shirt van uw bedrijf lopen.

Kosten:
€150,- per team

Dit krijgt u er voor terug:
  • Alle faciliteiten die een reguliere deelnemer ook krijgt (zoals o.a. Elektronische tijdsregistratie, een medaille, fruit en water onderweg en na afloop).
  • Vermelding op onze website bij de Business Running teams.
  • Hospitality arrangement in de VIP Area voor uw team bij een van de horeca gelegenheden op de Heuvel. Hier zorgen wij dat uw team gedurende een aantal uur niets te kort komt. Een mooie gelegenheid voor uw bedrijf om te netwerken en u zich als sportief bedrijf te promoten. 
  • U kunt een teamfoto laten maken door onze gastvrouw of gastheer, die de hele dag aanwezig zal zijn bij de VIP Area. Hebt u een foto laten maken? Dan krijgt u deze in vijfvoud opgestuurd.
  • De mogelijkheid om een speciaal voorbereidingstraject van 8 weken te volgen via Feel So Good. U geeft daarvoor eenvoudig uw interesse aan via het inschrijfformulier. Feel So Good neemt contact met u op voor de verdere invulling (datum, tijden, niveau, locatie en of het gecombineerd kan worden met hetzelfde traject voor andere bedrijven etc.). 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn