Activiteiten

City Dinner: de glazen worden weer gevuld

dinsdag 20 juli 2021
Lang zijn de glazen leeg gebleven. Maar... we kunnen weer klinken op een mooie samenwerking, en hoe! Dit doen we tijdens het netwerkevent van het jaar: het TIBO City Dinner. Voor onze leden is dit dé gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten, dankzij de unieke mix van gastronomische hoogstandjes en logistiek.

Het City Dinner vindt dit jaar plaats op donderdag 23 september. Deze keer verwelkomen we je vanaf 18.30 uur bij theater De Lievekamp. Daarna serveren drie van de zeven deelnemende restaurants je een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Steeds wissel je per busje van locatie, telkens ben je omringd door een ander gezelschap. We sluiten de avond samen af met een borrel op de beginlocatie.

Dit jaar worden we gastvrij ontvangen door: Finch Gastrobar, De Bodega, Bistro Louis, Restaurant Versaen, TITUS, Clemens en L’Eglise.

Aanmelden
De uitnodiging is gericht aan ondernemers, de directeur/eigenaar of leden van het managementteam. Natuurlijk is je partner ook welkom. Per TIBO-bedrijf kunnen maximaal vier personen deelnemen. Aanmeldingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De kosten bedragen 40,00 euro per persoon, exclusief BTW.

Je kunt je via dit formulier aanmelden. Het maximum aantal deelnemers is bepaald op 260 personen, waarbij we streven naar een zo groot mogelijk aantal deelnemende bedrijven.

We kunnen niet wachten om weer met je te proosten!


PS Natuurlijk volgen we de dan geldende coronarichtlijnen van het RIVM

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn