Nieuws

Nieuw bestuurslid PR en Communicatie: Damian van Essen

donderdag 29 april 2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Damian van Essen van Vidox Media. Hij is het nieuwe - en met 22 jaar veruit het jongste - bestuurslid en stelt zich aan je voor. 


Ik ben weliswaar geboren in Chertsey (nabij London, Engeland) maar al heel mijn leven woon ik in het mooie Oss. Voor mij voelt het dan ook als thuis. 

Na mijn studie Business and Management in Tilburg en mijn bijbaan in de horeca (H32) ben ik na stapjes in de voetballerij (TOP Oss, N.E.C. Nijmegen en PSV Eindhoven) mijn eigen bedrijf begonnen.

Als oprichter en eigenaar van Vidox Media geloof ik in de kracht van video en online. Met werkervaring bij veel uiteenlopende bedrijven ondersteun ik als bestuurslid van TIBO de portefeuille PR en communicatie samen met de PR-groep. Daarnaast ben ik ook bestuurslid van Coöperatie CrossG. In 2019 werd ik verkozen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar in de Gemeente Oss. Het is voor mij een eer om op zo’n jonge leeftijd bestuurslid te mogen zijn. Ik zie het dan ook als een mooie kans voor mijn persoonlijke ontwikkeling. 

In Oss heerst een mooi ‘ons kent ons’ ondernemersklimaat met prachtige bedrijven. Ik hoop samen met het nieuwe bestuur, de PR Groep en alle leden onder meer te zorgen voor een nog betere connectie. Goede (online) communicatie is daarbij naar mijn idee essentieel. Ik sta open voor alle suggesties om onze mooie club verder te helpen. Voel je dan ook vrij om mij of andere bestuursleden te contacten. 

Tot snel!

Damian van Essen
damian@vidoxmedia.nl


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn