Nieuws

Kersverse penningmeester: Robert de Bekker

donderdag 29 april 2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Robert de Bekker van Konings & Meeuwissen. Hij is de kersverse penningmeester en stelt zich aan je voor. 

Ik ben Robert de Bekker, 54 jaar, getrouwd met Suzanne en de trotse vader van Sanne (22) en Tijs (18). Zo ongeveer mijn hele leven ben ik woonachtig in Oss.

Na mijn opleiding Commerciële Economie ben ik bij diverse vestigingen van de Rabobank aan de slag gegaan en heb daar met name MKB-ondernemers in portefeuille gehad. Sinds 5 jaar ben ik ook zakelijk in Oss actief en ben samen ik met een accountant verantwoordelijk voor de Osse vestiging van Konings & Meeuwissen Accountants en Adviseurs. Met zo’n 40 collega’s bedienen we onze klanten. Naast Oss zijn er vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor) en Beuningen.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dat is dan de reden dat ik naast mijn activiteiten binnen Konings & Meeuwissen ook ondernemers adviseer en begeleid op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Samen met mijn collega Twan Vulik (vanuit Nijmegen) hebben wij MK•Bedrijfsfinanciering opgericht. Onze dienstverlening is enorm breed. Voor het vinden van een financieringsoplossing maak ik steeds vaker gebruik van investeerders.

In mijn vrije tijd fiets ik graag. Recreatief met Suzanne, maar je kan me ook zomaar in een sportiever outfit op mijn mountainbike in Herperduin tegenkomen. Hockey was mijn grote passie, knie- en rugklachten hebben er voor gezorgd dat dit niet meer mogelijk is.
Vanuit mijn (commerciële) rol binnen Konings & Meeuwissen participeer ik in diverse Osse netwerken. Zo ben ik aangesloten bij de business clubs van MHC Oss, TOP Oss en vanaf mijn start in Oss ook bij TIBO.

Op de vraag -al enige tijd terug- of ik Ton Hendriks als penningmeester van TIBO wil opvolgen heb ik niet lang nagedacht. Ik ben er dan ook trots op deze rol in te gaan vullen. Dat past nog naast mijn vergelijkbare activiteiten binnen Rotary Oss-Maasland, Businessclub TOP Oss en sinds kort Firma Streek.

In Oss heerst een fantastisch ondernemersklimaat waar veel mogelijk is. Meer dan genoeg uitdagingen voor een prachtige ondernemersvereniging als TIBO.

Ik heb er zin in!Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn