Nieuws

Nieuwe secretaris: Mireille Claessens

donderdag 29 april 2021
Vanaf 27 mei heeft het bestuur van TIBO drie nieuwe gezichten. Eén daarvan is Mireille Claessens van Medifit. Zij is de nieuwe secretaris en stelt zich aan je voor. 

Ik ben Mireille Claessens ik ben een geboren en getogen Ossenaar. Ik woon hier samen met mijn man en 3 kinderen, twee dochters van 9 en een zoon van 1. Ik ben in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut, direct daarna ben ik door gegaan om mijn master manueel therapeut te halen. Deze heb ik in 2008 afgerond. In 2009 kreeg ik de kans om een deel van Medifit over te nemen van de toenmalige eigenaren Hans Maertens en Geurt Onvlee.

Sinds 2 jaar ben ik samen met Sjemaine van Zeeland eigenaar van Medifit Oss. In 2012 heb ik de opleiding bedrijfskundig zorgmanagement afgerond waar mijn passie voor het ondernemen, maar vooral het meenemen van ons team en het in de spotlight zetten van ieders kwaliteiten is ontstaan. Mede hieruit is een aantal jaar geleden de Karakterfaculteit ontstaan die ik met veel plezier run met Angelique van Ravensteijn.

Mijn doel met Tibo is om echt iets te betekenen voor de ondernemers in Oss. Bieden wat men nodig heeft in plaats van hopen dat men ons aanbod wil hebben. Ik heb er veel zin in om dat met het nieuwe bestuur vorm te kunnen gaan geven in de komende tijd. Ik zie er naar uit om dit met een Medifit sausje te doen, vooruitstrevend enthousiast en kwalitatief hoogwaardig.

Hopelijk ontmoet ik jullie allemaal snel in de komende tijd.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn