Nieuws

Student zoekt mkb'ers met ervaring met cyberincidenten en cybersecurity

dinsdag 13 april 2021
Werkt u bij een bedrijf met 1 tot 250 medewerkers? Bent u op de hoogte van de online activiteiten die binnen uw bedrijf plaatsvinden, zoals internetbankieren en het bijhouden van een website? Weet u welke cybersecurity maatregelen zijn genomen binnen uw bedrijf (bent u bijvoorbeeld de directeur/eigenaar, Security Officer/CISO of IT-manager)? Dan heb ik, Verena Hoogerwerf, uw hulp hard nodig.

Vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam wordt er onderzoek gedaan naar de online activiteiten en cybersecurity maatregelen van bedrijven en het verband met het meemaken van cyberincidenten.

Door onderstaande vragenlijst in te vullen, kunt u me helpen met het beantwoorden van vragen zoals ‘Welke online activiteiten van bedrijven en cybersecurity maatregelen hebben te maken met het meemaken van cyberincidenten?’ en ‘Welke activiteiten leveren een concreet risico op en welke maatregelen beschermen hiertegen?’.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en de antwoorden worden geheel anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Per bedrijf kan maximaal één vragenlijst ingevuld worden. Bent u niet de persoon met de juiste kennis, maar uw collega wel? Dan wil ik u vragen om de vragenlijst door te sturen naar de betreffende collega.

Aan het einde van de vragenlijst is er de mogelijkheid om een e-mailadres in te vullen waarop u de resultaten kunt ontvangen, indien u daar interesse in heeft. 

Via deze link kunt u de vragenlijst invullen: https://form.typeform.com/to/RyoOwqpQ

Alvast bedankt voor uw deelname! Mocht u vragen hebben over dit onderzoek kunt u deze sturen naar Verena Hoogerwerf via e.v.hoogerwerf@student.vu.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn