Nieuws

Support ondernemers door Kracht van Oss

dinsdag 30 maart 2021
Corona raakt ons allemaal. Niet alleen zijn er zorgen om de gezondheid, maar ook over de economie. Veel ondernemers zijn hard getroffen door de crisis en zijn daardoor in de problemen geraakt. De Kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die de lokale economie dienen. De organisatie staat ondernemers bij met professioneel advies op bijvoorbeeld juridisch of financieel vlak.

In gesprek met experts
In verschillende sectoren hebben ondernemers het zwaar. Het helpt om daar met een professional over te praten. Zo krijg je weer in beeld wat het perspectief is voor je onderneming. De Kracht van Oss biedt de mogelijkheid om met professionals uit haar netwerk in gesprek te gaan. Dat doet de organisatie door experts voor het midden- en kleinbedrijf in te zetten. Vooral de horeca is zwaar getroffen, daarvoor wordt het Horeca Advies Bureau ingeschakeld. Zij zijn gespecialiseerd op vraagstukken van horecaondernemers. De Kracht van Oss biedt deze advisering kosteloos aan en wil op deze manier ondernemers in de regio die het moeilijk hebben een steuntje in de rug bieden.

Intakeformulier
Ondernemers die gebruik willen maken van de support kunnen op www.dekrachtvanoss.nl een intakeformulier invullen. Daarin kan deze aangeven aan wat voor advies behoefte is. Daarna volgt een kort telefoongesprek om erachter te komen wat de specifieke hulpvraag is en volgt een afspraak bij een adviesbureau voor een gesprek. Mocht er op basis daarvan meer hulp nodig zijn dan kunnen ondernemer en adviseur daar samen afspraken over maken. 


Karin Wagemakers, voorzitter Kracht van Oss (rechts) en Yvonne Althuizen, bestuurslid Kracht van Oss en voorzitter van TIBO
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn