Nieuws

Kennismaken met Yvonne Althuizen

woensdag 10 juni 2020
Ik ben Yvonne Althuizen, 47 jaar, gehuwd, samen met mijn man een zoon van 11 en een dochter van 9, en daarnaast nog twee dochters van 15 en 16 van mijn man die regelmatig in ons huis bivakkeren. Ik ben geboren in Volkel maar woon inmiddels meer dan 25 jaar in het mooie Oss.
Na de propedeuse van de PABO te hebben behaald, ben ik de opleiding tot Z-verpleegkundige gaan doen en heb jaren op de (toen nog) Binckhof in Velp gewerkt. Ondertussen deeltijd de SPH gedaan, opgevolgd door de universiteit alwaar ik afgestudeerd ben als onderwijskundige. Na een ontzettend leerzaam uitstapje voor enkele jaren op het (toen nog) CWI, ben ik in 2003 weer teruggekeerd naar de zorg en bij Interzorg aan de slag gegaan. In 2010 heb ik Interzorg overgenomen en inmiddels ben ik daar 17 jaar werkzaam waarvan 10 jaar als eigenaar. Na 17 jaar nog steeds ‘never a dull moment’. Met elkaar gaan we bij Interzorg elke dag weer voor de allerbeste zorg door de allerbeste professionals. Dat doen we samen en dat geeft veel energie.

Daarnaast ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht van Filios Scholengroep. En daar gaan ze elke dag weer voor het allerbeste onderwijs door de allerbeste leerkrachten. Dat past bij mij, en ik ben er trots op dat ik op deze stichting mag toezien.

In mijn vrije tijd zit ik in het bestuur van het Cito-gala. Een feestje voor alle schoolverlaters van groep 8, dat we dit jaar helaas voorbij moesten laten gaan als gevolg van Corona. Maar heel erg leuk om te organiseren en nog leuker om getuige te mogen zijn van zo’n eerste bijzondere feest voor kinderen.

Met een vriendin wandel ik graag, het Pieterpad zit erop en nu zijn we de Grenslandroute en het Hertogenpad aan het lopen. En verder kan ik me verliezen in het lezen van boeken. En houd ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Tot slot: ik voel me zeer vereerd dat ik gevraagd ben om voorzitter van deze mooie vereniging te worden. Zoals ik al schreef voel ik me aangetrokken tot mensen die passie hebben en graag resultaten boeken. Dat geldt zeker voor ondernemers, daar zijn ze ten slotte ondernemer voor.  Het wordt nog een uitdaging om Leonard op te volgen maar ik ga daar zeker, samen met het bestuur, de mensen die ondersteunen, en jullie mijn uiterste best voor doen. Laten we samen mooie resultaten behalen voor ondernemend Oss 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn