Nieuws

Kennismaken met Elke Lucius

dinsdag 9 juni 2020
Ik ben Elke Lucius, geboren in Vorstenbosch en inmiddels woon ik al zes jaar in Vinkel samen met mijn vriend Rob. Na de havo, ben ik gestart met de opleiding HBO-rechten, waarna ik een premaster en een master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heb afgerond. Sinds 2017 werk ik bij Van Zandvoort Legal, eerst als jurist en nu als advocaat-stagiaire. Hiervoor heb ik drie jaar bij Eiffel gewerkt. Ik werkte daar op verschillende juridische projecten door heel het land. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de beroepsopleiding tot advocaat. 

Om mijn hoofd leeg te maken, ben ik graag sportief bezig. Je kunt mij dan ook regelmatig in de sportschool vinden. Daar doe ik aan crossfit. Dit jaar had ik mijzelf ingeschreven voor de 1/8 triathlon in Rosmalen. Vanwege corona gaat dit evenement net als veel andere evenementen helaas niet door. Ik heb er hierdoor wel een nieuwe hobby bij en dat is wielrennen. Mocht er na deze vreemde periode een sportief evenement in de omgeving Oss zijn gepland (obstaclerun, fiets- en/of hardloopevenement), ga ik graag met tibo-leden de uitdaging aan. Naast de sportieve bezigheden, ben ik ook altijd in voor een borrel of een etentje met vrienden en familie.

Graag ben ik wat meer betrokken in Oss, waardoor ik mijn interesse voor de secretarisfunctie heb laten horen. Ik heb er veel zin in om in deze functie te starten en het stokje van Bennie over te nemen.

Ik hoop jullie na deze gekke periode snel te zien bij  één van de evenementen bij Tibo.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn