Nieuws

Fransen Beveiligingen Oss 25 jaar

woensdag 1 mei 2019
Erkend installateur van beveiligings- en camerasystemen, toegangscontrole, domotica, en telefonie Fransen Beveiligingen uit Oss, bestaat 25 jaar. Fransen Beveiligingen onderscheidt zich sinds dag één van haar bestaan door de persoonlijke benadering van klant en techniek. Het compacte team staat garant voor vertrouwde gezichten op de werkvloer, en de vakkennis en jarenlange ervaring voor innovatieve, en op maat gesneden adviezen en installaties. 

Naast de onveranderde visie dat klant koning is, heeft Fransen Beveiligingen zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld onder andere op het gebied van nieuwe technieken en innovatie. Waar de criminele methodes, maar ook de verzekeringseisen, wijzigen, past Fransen Beveiligingen haar adviezen, en op basis daarvan de installaties, aan. Maar ook de veranderde leef- en werkomstandigheden worden vertaald naar haar (nieuwe en aangepaste) systemen. Daarbij dankbaar gebruikmakend van de nieuwste technische mogelijkheden. 
Fransen Beveiligingen was, is, en blijft daarmee dé installateur voor erkend maatwerk op het gebied van beveiligings- en camerasystemen, toegangscontrole, domotica en telefonie.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn