Nieuws

Meld je aan voor de Week van de Techniek

maandag 25 februari 2019
Van 20 tot en met 25 mei vindt in Oss de Week van de Techniek plaats, waarin diverse activiteiten worden georganiseerd om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de jeugd t/m 14 jaar en hun ouders.

  • Open de deuren van uw bedrijf voor een bezoek door basisschoolleerlingen. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei worden er in de ochtenden bedrijfsexcursies georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Dit kunnen groepen zijn van zo’n 30 kinderen. Mocht dit aantal niet mogelijk zijn, dan kan dit worden aangegeven op het formulier. Aanmelden voor de bedrijfsexcursies, graag vóór 15 maart, via bijgevoegd aanmeldformulier 

  • Presenteer uw organisatie op de afsluitende Techniekdag bij Spierings Mobile Cranes. Als afsluitend onderdeel van de Week van de Techniek wordt op zaterdag 25 mei een grote Techniekdag georganiseerd bij Spierings Mobile Cranes, aan de Merwedestraat 15 in Oss. Ruim 50 standhouders afkomstig uit het technisch bedrijfsleven en onderwijs presenteren hun organisatie door middel van een leuke doe-activiteit aan zeker 2.500 kinderen en hun ouders. Aanmelden voor de Techniekdag, graag vóór 15 maart, via het aanmeldformulier 
Kijk hier voor een sfeerimpressie van deze dag. 


Let op dat u de formulieren na invullen eerst opslaat alvorens deze te retourneren zodat de wijzigingen niet verloren gaan!


Voor de toekomst van uw organisatie is het van groot belang dat ook uw sector vertegenwoordigd is tijdens de Week van de Techniek! Zonder u heeft dit initiatief geen succes! Deelname aan de Week van de Techniek is gratis.

Heeft u nog vragen over wat u kunt doen voor de doelgroep? Wij helpen u graag! 
(Leny Walters, Walters Total Event, info@walterstotalevent.nl, 0412 622207 of 06 20960758).

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn