Nieuws

14 februari: ontbijtsessie Duurzame Inzetbaarheid

maandag 28 januari 2019
Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor jouw bedrijf. Maar hoe geef je dat concreet handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat er draagvlak is onder medewerkers en ze er ook écht iets aan hebben? Praat er over mee tijdens de ontbijtsessie op 14 februari. AgriFood Capital Werkt en VNO-NCW Brabant Zeeland bieden diverse oplossingen aan voor duurzaam inzetbare medewerkers en stelt deze gratis ter beschikking aan alle ondernemers in de regio. Zo hebben we een digitale scan gemaakt rond duurzame inzetbaarheid: je vult de scan voor je organisatie in, vervolgens ontvang je een persoonlijk bedrijfsrapport, word je vergeleken met andere bedrijven uit de regio, krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt en leer je hoe je draagvlak krijgt onder je collega’s. Zie ter inspiratie deze video

Daarnaast bieden we ook subsidiemogelijkheden om – bijvoorbeeld door middel van workshops – draagvlak te creëren om binnen / met de organisatie, het management en werknemers aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.  

Wanneer en waar?
We bieden deze informatie aan tijdens een 3-tal ontbijtbijeenkomsten in de regio: bijeenkomsten vol met praktische tips en concrete handvatten. Schrijf je snel in, want vol is vol! 
De ontbijtbijeenkomst in Oss vindt plaats op: 
Donderdag 14 februari van 8:00 - 10:00 uur, DRT Vloeren, Randmeer 6, Oss
Aanmelden
Via deze link:  Aanmelden 14 februari. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Deelname is bedoeld voor HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant en is kosteloos. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerbert Wubs, regiomanager VNO-NCW Oost, wubs@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06-53795449. 

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn