Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen.

De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.
 

Activiteiten

AFGELAST: Terugblik Business Gala 2019 9-3-2020
Onze evenementenagenda heeft een aantal vaste pijlers. Eén daarvan is de organisatie van een lunchbijeenkomst met de winnaars van de ondernemersprijzen van het Business Gala van het afgelopen jaar.

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Joep Kemkens, directeur van Kemkens (Ondernemer van het jaar 2019) en Damian van Essen van Vidox Media (Veelbelovend ondernemer van het jaar 2019) hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht? Persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 

Lees verder...
13 februari: lunchbijeenkomst Zaken doen met de Gemeente Oss 15-1-2020
De evenementenkalender met TIBO-bijeenkomsten is weer gevuld met mooie events en dus ook met veel ontmoetingen met collega-ondernemers. Wij vertrouwen erop u vaak te mogen begroeten. Als eerst op de agenda staat de lunchbijeenkomst van 13 februari met als thema: Zaken doen met de gemeente Oss. 
Lees verder...
19 december: Kerstborrel 18-11-2019
Het jaar 2019 is voorbij gevlogen! Voor TIBO was het een bijzonder jaar; naast het grote aantal uitermate goed bezochte activiteiten die u van ons gewend bent, vierden we ons 25-jarig jubileum. In een zomerse festivalsfeer keken we 25 jaar terug maar vooral vooruit! Reden genoeg om dit veelbewogen jaar in passende stijl af te sluiten. Dat doen we met de jaarlijkse Kerstborrel die plaatsvindt op donderdag 19 december vanaf 17.30 uur in ’t Vunderke in Macharen.  
Lees verder...
14 november: lunchbijeenkomst 'Gezonde en fitte ondernemers en werknemers' 19-9-2019
Op 14 november hebben we een hele bijzondere lunchbijeenkomst voor u in petto! Bijzonder omdat wij bij deze gelegenheid twee TIBO-leden een podium bieden. En we worden ontvangen bij TOP Oss in de CSE Business-lounge waar de lunch wordt verzorgd door Fletcher Hotels. Bij elkaar dus vier leden die zich tijdens één bijeenkomst presenteren!

Het thema van deze bijeenkomst is : GEZONDE EN FITTE ONDERNEMERS EN WERKNEMERS
Lees verder...
12 september - TIBO City Dinner 2-7-2019
Het City Dinner is voor veel TIBO-leden het netwerkevenement van het jaar. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 12 september. We verwelkomen u dan graag vanaf 18.30 uur in Hotel De Weverij. Tijdens het City Dinner krijgt u in een selectie van drie van de zeven deelnemende restaurants een vastgesteld voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd. Na iedere gang wisselt u van locatie en gezelschap. We sluiten af met een afterparty in beginlocatie De Weverij.


Lees verder...
3 juli: Jubileumfeest TIBO 25 jaar 12-6-2019
Het zal u niet zijn ontgaan: het is 25 jaar geleden dat ondernemersvereniging TIBO werd opgericht door een groep ondernemers die het belang van samenwerking inzag binnen het MKB van Oss. Om kennis te delen, ontmoetingen te faciliteren en krachten te bundelen bij het behartigen van de belangen van ondernemers. We nodigen u van harte uit voor ons jubileumevent in en om Theater De Lievekamp. Daar ontvangen we u graag op woensdag 3 juli vanaf 17.00 uur in de tuin voor de Muzelinck

Lees verder...