Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen. De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.

De coronacrisis raakt ons allen en maakt dat veel anders is dan anders. Dat geldt ook voor TIBO. We hadden, zoals u dat van ons gewend bent,  dit jaar een mooi programma met ledenbijeenkomsten samengesteld. De coronamaatregelen maken het echter onmogelijk om deze activiteiten doorgang te laten vinden. Dat geldt ook voor het jaarlijkse hoogtepunt: het City Dinner. Als bestuur vinden we dat erg jammer; we weten zeker dat u graag collega-ondernemers in een informele setting had ontmoet. Ons besluit om voor dit jaar alle ledenbijeenkomsten te schrappen hebben we in de ALV toegelicht.
 

Activiteiten

Gecanceld 18 december: ludieke Kerstactie met verrassingspakket voor TIBO-leden 30-11-2020

We hadden voor 18 december een ludiek alternatief voor onze jaarlijkse kerstborrel georganiseerd bij The Carwash in Oss. U zult begrijpen dat wij vanwege de op 14 december aangekondigde lockdown deze kerstactie – helaas – moeten cancelen.

De leden die aangemeld hebben zijn via mail inmiddels geïnformeerd.


18 juni: ALV via Zoom 8-6-2020
Op donderdag 18 juni is onze Algemene Ledenvergadering die deze keer vanwege cornona via Zoom zal zijn. De online bijeenkomst begint om 12.00 uur en duurt uiterlijk tot 14.00 uur. \

Vooraf is het al mogelijk om stukken te bekijken of te downloaden via deze links 'jaarverslag 2019'  en  'presentatie ALV 2020

Heb je vragen die je zeker beantwoord wilt hebben? Geef deze dan bij je aanmelding vast aan ons door. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw vraag aan bod komt in de presentaties. Het is ook mogelijk om tijdens de Zoom-meeting via de chatfunctie vragen te stellen. Uiteraard zullen we ook die proberen allemaal te beantwoorden.  

Aanmelden
De aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk 15 juni voor 12 uur via deze aanmeldlink
AFGELAST: Terugblik Business Gala 2019 9-3-2020
Onze evenementenagenda heeft een aantal vaste pijlers. Eén daarvan is de organisatie van een lunchbijeenkomst met de winnaars van de ondernemersprijzen van het Business Gala van het afgelopen jaar.

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Joep Kemkens, directeur van Kemkens (Ondernemer van het jaar 2019) en Damian van Essen van Vidox Media (Veelbelovend ondernemer van het jaar 2019) hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht? Persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 

Lees verder...