Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen.

De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.
 

Activiteiten

14 november: lunchbijeenkomst 'Gezonde en fitte ondernemers en werknemers' 19-9-2019
Op 14 november hebben we een hele bijzondere lunchbijeenkomst voor u in petto! Bijzonder omdat wij bij deze gelegenheid twee TIBO-leden een podium bieden. En we worden ontvangen bij TOP Oss in de CSE Business-lounge waar de lunch wordt verzorgd door Fletcher Hotels. Bij elkaar dus vier leden die zich tijdens één bijeenkomst presenteren!

Het thema van deze bijeenkomst is : GEZONDE EN FITTE ONDERNEMERS EN WERKNEMERS
Lees verder...
12 september - TIBO City Dinner 2-7-2019
Het City Dinner is voor veel TIBO-leden het netwerkevenement van het jaar. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 12 september. We verwelkomen u dan graag vanaf 18.30 uur in Hotel De Weverij. Tijdens het City Dinner krijgt u in een selectie van drie van de zeven deelnemende restaurants een vastgesteld voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd. Na iedere gang wisselt u van locatie en gezelschap. We sluiten af met een afterparty in beginlocatie De Weverij.


Lees verder...
3 juli: Jubileumfeest TIBO 25 jaar 12-6-2019
Het zal u niet zijn ontgaan: het is 25 jaar geleden dat ondernemersvereniging TIBO werd opgericht door een groep ondernemers die het belang van samenwerking inzag binnen het MKB van Oss. Om kennis te delen, ontmoetingen te faciliteren en krachten te bundelen bij het behartigen van de belangen van ondernemers. We nodigen u van harte uit voor ons jubileumevent in en om Theater De Lievekamp. Daar ontvangen we u graag op woensdag 3 juli vanaf 17.00 uur in de tuin voor de Muzelinck

Lees verder...
23 mei: Algemene Ledenvergadering met Theo van Duren 18-4-2019
Op 23 mei is onze Algemene Ledenvergadering die deze keer wordt gecombineerd met een ludieke presentatie van Theo van Duren over de Vrijstaat Land van Ravenstein. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het City Hotel.
Lees verder...
11 april: Bedrijfsbezoek Van de Akker Metaal 26-2-2019
Op 11 april gaan we weer op bedrijfsbezoek! Deze keer zijn we te gast bij een nieuw TIBO-lid: Van de Akker Metaal b.v. Een prachtig bedrijf, met een hart van en voor staal. Gestart in 1973 als eenmanszaak en inmiddels gevestigd aan het Ketelmeer op industrieterrein Vorstengrafdonk, in een bedrijfshal van 5.000 m². Hier wordt volop gewerkt aan een scala van producten. Van staalconstructies tot unieke halffabricaten, waarbij het behalen van de hoogste kwaliteit niet alleen het streven, maar ook hun grootste kracht is.

Lees verder...
24 januari: lunchbijeenkomst Winnaars Business Gala 7-1-2019
Op de allereerste plaats wensen wij u een fantastisch 2019 toe. Wij trappen dit jaar af met een lunchbijeenkomst op 24 januari. Daarin blikken we nog even terug met de winnaars van het Business Gala van afgelopen jaar. 

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Marian Wagemakers van Dalco, Ondernemer van het jaar 2018 en Berry Hendriks van CyBe, Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2018, hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht, persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 
Lees verder...