Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen. De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.

De coronacrisis raakt ons allen en maakt dat veel anders is dan anders. Dat geldt ook voor TIBO. We hadden, zoals u dat van ons gewend bent,  dit jaar een mooi programma met ledenbijeenkomsten samengesteld. De coronamaatregelen maken het echter onmogelijk om deze activiteiten doorgang te laten vinden. Dat geldt ook voor het jaarlijkse hoogtepunt: het City Dinner. Als bestuur vinden we dat erg jammer; we weten zeker dat u graag collega-ondernemers in een informele setting had ontmoet. Ons besluit om voor dit jaar alle ledenbijeenkomsten te schrappen hebben we in de ALV toegelicht.
 

Activiteiten

18 juni: ALV via Zoom 8-6-2020
Op donderdag 18 juni is onze Algemene Ledenvergadering die deze keer vanwege cornona via Zoom zal zijn. De online bijeenkomst begint om 12.00 uur en duurt uiterlijk tot 14.00 uur. \

Vooraf is het al mogelijk om stukken te bekijken of te downloaden via deze links 'jaarverslag 2019'  en  'presentatie ALV 2020

Heb je vragen die je zeker beantwoord wilt hebben? Geef deze dan bij je aanmelding vast aan ons door. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw vraag aan bod komt in de presentaties. Het is ook mogelijk om tijdens de Zoom-meeting via de chatfunctie vragen te stellen. Uiteraard zullen we ook die proberen allemaal te beantwoorden.  

Aanmelden
De aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk 15 juni voor 12 uur via deze aanmeldlink
AFGELAST: Terugblik Business Gala 2019 9-3-2020
Onze evenementenagenda heeft een aantal vaste pijlers. Eén daarvan is de organisatie van een lunchbijeenkomst met de winnaars van de ondernemersprijzen van het Business Gala van het afgelopen jaar.

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Joep Kemkens, directeur van Kemkens (Ondernemer van het jaar 2019) en Damian van Essen van Vidox Media (Veelbelovend ondernemer van het jaar 2019) hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht? Persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 

Lees verder...
13 februari: lunchbijeenkomst Zaken doen met de Gemeente Oss 15-1-2020
De evenementenkalender met TIBO-bijeenkomsten is weer gevuld met mooie events en dus ook met veel ontmoetingen met collega-ondernemers. Wij vertrouwen erop u vaak te mogen begroeten. Als eerst op de agenda staat de lunchbijeenkomst van 13 februari met als thema: Zaken doen met de gemeente Oss. 
Lees verder...