Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen. De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.

De coronacrisis raakt ons allen en maakt dat veel anders is dan anders. Dat geldt ook voor TIBO. We hadden, zoals u dat van ons gewend bent,  dit jaar een mooi programma met ledenbijeenkomsten samengesteld. De coronamaatregelen maken het echter onmogelijk om deze activiteiten doorgang te laten vinden. Dat geldt ook voor het jaarlijkse hoogtepunt: het City Dinner. Als bestuur vinden we dat erg jammer; we weten zeker dat u graag collega-ondernemers in een informele setting had ontmoet. Ons besluit om voor dit jaar alle ledenbijeenkomsten te schrappen hebben we in de ALV toegelicht.
 

Activiteiten

Algemene Leden Vergadering 26-4-2021
Op donderdag 27 mei 2021 is onze Algemene Ledenvergadering die deze keer vanwege cornona via Zoom zal zijn. De online bijeenkomst begint om 12.00 uur en duurt uiterlijk tot 14.00 uur.
Lees verder...
Gecanceld 18 december: ludieke Kerstactie met verrassingspakket voor TIBO-leden 30-11-2020

We hadden voor 18 december een ludiek alternatief voor onze jaarlijkse kerstborrel georganiseerd bij The Carwash in Oss. U zult begrijpen dat wij vanwege de op 14 december aangekondigde lockdown deze kerstactie – helaas – moeten cancelen.

De leden die aangemeld hebben zijn via mail inmiddels geïnformeerd.