Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen. De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.

Activiteiten

Twee ALV’s, één programma (met Bitcoin-expert Sam Wouters) 19-4-2022
Na de digitale Algemene Ledenvergadering van vorig jaar pakken we het in 2022 opnieuw anders aan. Deze editie is namelijk tegelijk met die van collega-ondernemersvereniging de Osse Industriële Kring. Voor en vooral na de vergadering delen OIK- en TIBO-leden het programma.
Lees verder...
Voorjaarsborrel met Jan Lammers 8-3-2022
Na een reeks van gecancelde evenementen mogen we je eindelijk weer eens uitnodigen voor een échte netwerkbijeenkomst. We ontvangen je graag op 31 maart om 16.00 uur in ’t Vunderke voor de voorjaarsborrel!
Lees verder...
Kerst drive thru bij The CarWash 10-12-2021
Er ging een streep door de kerstborrel en voor het doorgaan van de nieuwjaarsborrel kunnen we voorlopig alleen nog maar duimen. Heel hard duimen. Wat wel zeker doorgaat: de kerst drive thru bij The CarWash! 
Lees verder...
Streep door de nieuwjaarsborrel... 5-12-2021
Helaas is ook de nieuwjaarsborrel geannuleerd. Maar één ding is zeker: binnenkort heffen we weer samen het glas.
Lees verder...
Kerstborrel geannuleerd 17-11-2021
De kerstborrel bij Finch Gastrobar is geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen in het nieuwe jaar weer met je te kunnen proosten. 
Lees verder...
Bedrijfsbezoek De Lievekamp 24-9-2021
We hebben wat in te halen! Vandaar dat we je – vlot na ons onvolprezen City Dinner – uitnodigen voor een bijzondere presentatie van Coen Bais, directeur van theater De Lievekamp op donderdag 21 oktober 2021.
Lees verder...
Ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid 2-9-2021
Speciaal voor leden van TIBO en onze collega's van het OIK organiseert Noordoost-Brabant Werkt een ontbijtsessie over duurzame inzetbaarheid. 
Lees verder...
City Dinner: de glazen worden weer gevuld 20-7-2021
Lang zijn de glazen leeg gebleven. Maar... we kunnen weer klinken op een mooie samenwerking, en hoe! Dit doen we tijdens het netwerkevent van het jaar: het TIBO City Dinner. Voor onze leden is dit dé gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten, dankzij de unieke mix van gastronomische hoogstandjes en logistiek.
Lees verder...
Vakantieborrel bij Dome-X (nieuwe locatie) 16-6-2021
YES! De tijd zonder lunchbijeenkomsten, City Dinner, kerstborrel of bedrijfsbezoeken is voorbij. We kunnen en mogen elkaar weer ontmoeten.

Lees verder...